Vol trots lazen we in het persbericht van DJJozz

“…Afgelopen week zijn de opnamen afgerond voor de nieuwe feest Cd van de Etten-Leurse DJJozz (Jos Leijs). Zijn nieuwe plaat heeft de titel meegekregen; “De Trommelsong” en is vanaf januari te koop in de diversen Cd winkels en te downloaden op de diversen forums.

 Samenwerking Stichting MAMI

Voor het komende carnavalseizoen heeft DJJozz er voor gekozen om eens een plaat te maken voor het record thema van de MAMI. Deze record poging wordt jaarlijks op carnavals maandag georganiseerd door de stichting Mami. Dit jaar is de record poging Trommelen. DJJozz vond het idee zo leuk dat hij meteen contact heeft gezocht met de stichting Mami die ook enthousiast reageerde op zijn idee….”

Voor meer informatie kun je kijken op de site van DJJozz

Did you like this? Share it:

Written by admin