Het MaMi spektakel was weer een groots feest! De voorpret was al fantastisch. De verschillende optredens van XammeRamme en DJ Jozz in de werken vooraf gaven de indruk dat het een groot feest kon worden. Dat bleek het ook te worden.

'en nou die emmertjes de lucht in,...' (foto Hans van Berkel)

Maandagmiddag was het meteen duidelijk: ook dit spektakel wordt een groot feest. Vanaf de ochtend al stralend weer en al snel een plein vol met mensen. De optredens vooraf brachten al snel sfeer. Ook het uitdelen en het opwarmen verliepen prima. De recordpoging maakte het helemaal af. De zee van om hoog gestoken emmertjes en pollepels was een machtig gezicht. Het stilte moment, dat hoewel het maar 5 tellen duurde, indrukwekkend was. En daarna de recordpoging. Het enthousiasme spatte er vanaf!

Het bestuur van Stichting MaMi Etten-Leur bedankt iedereen die heeft meegeholpen om dit spektakel mogelijk te maken. Ten eerste natuurlijk het publiek! Ook dit jaar maakten zij er een waar feest van. Dankzij de deelnemers heeft Etten-Leur weer een record in handen.  

Daarnaast natuurlijk de artiesten en spreekstalmeester Gerardus Bartels. Zij zorgden voor de juiste omkleding van het spektakel. Achter de schermen waren de scouts van Scouting Lambertus weer onmisbaar. Met hun hulp werden de Oude Bredaseweg en de Markt weer omgebouwd tot een heus recordparcours. Natuurlijk danken we ook onze sponsors. Dankzij hun steun, financieel of in natura, was het weer mogelijk deelname aan het spektakel gratis te houden.

Voor iedereen die nog wil nagenieten:…

Did you like this? Share it:

Written by admin