Wereldrecord Emmertrommelen; praktische informatie

Maandag 20 februari is het zover. Tijdens het 26e MaMi spektakel willen we het wereldrecord Emmertrommelen verbreken. Net als in voorgaande jaren speelt het spektakel zich af op de Oude Bredaseweg en de Markt. Het officiele programma begint om 14:00 uur. Voor die tijd zijn er optredens om het publiek op te warmen.

Iedereen mag meedoen! Per deelnemers is één gratis emmer en één pollepel af te halen. Er zijn zo’n 3500 sets beschikbaar, maar: op is op. Deze attributen worden verspreid vanaf tien verschillende uitdeelpunten, verspreid overhet parcours. Onthou echter wel dat, net als in voorgaande jaren, het uitdelen pas zal starten nadat de speaker daarvoor een startsein voor heeft gegeven. Tot dat moment blijven de uitdeelpunten gesloten.

Optredens van:

Via deze website en het twitteraccount @MaMi_EL houden we het publiek op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Did you like this? Share it:

Written by admin