We hebben niet stil gezeten! Zaterdag 10 november 2012 zal Stichting MaMi Etten-Leur bekend maken wat het thema van het 27e MaMi spektakel zal zijn. Vanaf 14:00 uur is de presentatie in het winkelcentrum (pleintje tussen Markthof en Hof van den Houte). Samen met burgemeester van Rijnbach zal Rene Starink, voorzitter van Stichting MaMi Etten-Leur, de symbolische handeling verrichten. Dit alles onder toeziend oog van de leden van het bestuur van de stichting en de voltallige Raad XI van SC de Stijloren. Natuurlijk is het publiek van harte uitgenodigd bij deze bekendmaking aanwezig te zijn.

Na afloop zullen de genodigden natuurlijk ook dit jaar weer de plaat poetsen. Op het MaMi-Pleintje zullen de burgemeester en Prins gezamenlijk de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden verrichten aan de herdenkingssteen.

Did you like this? Share it:

Written by admin